Önskemål

 
God morgon bloggisen!
Jag vill inte att min blogg ska vara någon slags depp-blogg där jag bara skriver om mina problem för hur kul är det egentligen att läsa om sådant varje dag? Visst kommer jag att fortsätta skriva av mig då och då men jag publicerar nog inte alla dessa inlägg.
 
 
 Bilder tagna av mig förra helgen.
 
Jag har förresten fått några önskemål om inlägg från er läsare och självklart har jag tänkt på det. I helgen ska jag fota en hel del och om jag hinner ska jag även förbereda mig inför några av önskemålen. Synd bara att det ska fortsätta att vara regnigt över helgen för jag hade tänkt hitta på något utomhus med barnen men vi får ta det som det kommer istället. Jag är otroligt sugen på att göra en ny header igen men då behöver jag också sol för att få till de perfekta bilderna. 
 
Förresten! Igår hade jag jätteproblem med att komma in på kommentarer hos er som bloggar på nouw! Det kanske var någon uppdatering på bloggportalen  hela dagen igår? Nåväl jag ska försöka på nytt idag men då vet ni att jag har kikat hos er men har bara inte kunnat kommentera något.
Hoppas att ni får en toppen dag och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

 1. Jag tycker du kan fortsätta att skriva av dig , jag tycker inte att det är tråkigt eller jobbigt 🙂
  Jag har svårt att komma in och kommentera idag på de bloggar som har nouw

 2. Snygga smycken. Jag älskar marc jacobs runda armband och ringar 🙂
  Det konstiga var att jag själv kunde komma in och göra inlägg på nouw. Jag fick även upp bloggen. Konstigt som sagt var. Hoppas det fungerar nu igen 🙂
  Kram

 3. jag tror att nouw har haft lite problem senaste tiden, men jag hoppas att dom har fixat det nu 🙂
  sv; tack så mycket tjejen, tyvärr så känner jag mig sämre så är hemma från jobbet idag 🙁 kram

 4. Så snyggt gillar det =) klart att du ska skriva av dig, jag tycker inte det är jobbigt att läsa, för alla har vi våra dagar och livet är inte en dans på rosor jämt.. kram fina du

 5. Men det är ju också ok att skriva om hur man mår och tänker, det är ju ändå hur man mår nu
  Ja det ska vara fixat nu på nouw =D

 6. Jag uppskattar att du vill & kan vara ärlig om hur du mår; livet är jobbigt/tufft ibland & det underlättar för oss alla med öppenhet kring detta! Styrkekram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.