My style today

Kollage: Stina Qvarforth

 

Jacka | Väska | Skor | Byxor | Tröja | Skjorta

 

Sponsrat inlägg

Jag avslutar denna kväll med att bjuda på dagens stil som jag inte hade tackat nej till idag. Fast då menar jag OM det inte hade regnat som det har gjort idag!
 
Just nu myser jag i soffan med mina barn och det hade jag mer än gärna gjort hela dagen istället. Alldeles strax blir det duschen och lite fix här hemma innan det är läggdags för barnen. När barnen sover för natten ska jag slänga mig på soffan igen då jag ska passa på att läsa bloggar samt förbereda några inlägg.
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Så fint 🙂
    det har regnat här med hela dagen men gör ju inte så mycket för mig eftersom jag ändå är sjuk och sängliggandes, och tack snälla <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.