Paris Please by Lovisa burfitt

 Har ni sett samarbetet hemtex har med illustratören Lovisa Burfitt!
Jag älskar hennes konst och det här skulle verkligen passa till mitt hem eftersom jag älskar illustrationer och här har jag plockat ut mina favoriter från kollektionen.
 

Ni kommer direkt till kollektionen genom att klicka här <—

 
 Egentligen skulle jag vilja ha allt men om jag bara fick välja tre saker hade jag valt kaffekoppen med fatet, duschdraperiet och prydnadskudden.
 
Vad tycker ni om kollektionen?
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Duktiga kreativa människor som skissar/målar/ritar ligger extra värmt i hjärtat på mig =)… känner sig lite hemma då, hihihiii! Just den stilen som man brukar skissa upp sina kläder tycker jag är riktigt häftiga, MEGAN HESS är ju verkligen en som kan det där <3 Skulle också tatt kaffemuggen och fatet =D… kram på dig, ta hand om dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.