När kroppen säger ifrån

 Jeans från lindex // Tröja från piecee // Boots från hm
 
 
God morgon raringar!
 
Jag måste börja dagen med att skriva av mig här i skrivandes skull om en jobbig sak som hände i fredags. Som ni vet har jag inte mått bra psykiskt under en längre tid men har försökt vara stark hela tiden trots allt. Men i fredags sa min kropp ifrån då jag bröt ihop på jobbet. Det värsta är att jag känner mig alltid så liten, hjälplös och förnedrad när sådant händer att då mår jag ännu sämre psykiskt.
 
Vilken tur att det hände på en fredag och att det inte var min barnvecka! För jag hade aldrig klarat av att hämta barnen från fritids och därefter handla inför helgen. Visst hade jag trotsat mig själv och gjort det ändå men jag har ingen aning om hur det hade gått. Det vill jag inte veta heller för jag glömmer aldrig mina hemska händelser som hände mig för 7 år sedan då jag gick in i väggen.
 Nog om det här!
Jag har även fått ett hemskt besked angående en närstående till mig men jag kan inte skriva om det här på bloggen. Det som har hänt eller ska hända går inte att veta just nu men jag ska själv söka hjälp för mig och mina barns skull innan det är försent. 
 
Hoppas inte att något lät otäckt i det jag skrev för jag behövde verkligen skriva av mig. Men vi ses lite senare då jag bjuder på lite mattips och det är ju mycket roligare.
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Men fy vad tråkigt. Hoppas att du ska börja må bättre. Ta hand om dig. Jag har också brutit ihop på jobbet för 3 år sedan. Kul med mattips.Kram på dig.

  2. Usch vad jobbigt, och beklagar verkligen det hemska beskedet du fått om en närstående, vad det än är! Hoppas allting blir bättre! Styrke kramar <3

  3. Ja, det är den verkligen!! 😀 Helt kär i den. 🙂 Tycker fortfarande bäst om Black Opium men den känns lite för tung nu när det börjar bli vår och sommar… Så denna är helt perfekt. 🙂

  4. Tur i oturen då att det hände när du inte behövde hämta dina barn ja. Sådana där tillfällen behöver man ju inte mer måsten utan verkligen bara vila och ta det lugnt. Hoppas du mår bättre snart! Kramar

  5. Vi har alla dåliga dagar och trots att det så klart är jättejobbigt att bryta ihop på jobbet tycker inte jag du ska skämmas över det. Ibland är det bra att få ut stress, press och smärta för att sedan hämta ny styrka och ta sig vidare.
    Skickar iaf en stor kram och hoppas du mår bättre nu!

  6. Ta hjälp och gör som de säjer. Gick själv in i väggen en andra gång pga att jag inte lyssnade på kroppen och de som försökte hjälpa mig.
    Det var det verkligen inte värt! Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.