Så inreder jag mina väggar

 Från högra sidan av tavelhyllan i vardagsrummet.
 
 Från vänster sida av tavelhyllan i vardagsrummet.
 
Från hyllan ovanför TV-bänken.
 
 Samma hylla igen fast närbild på mina tre söta kaktusar.
 
 Från en tavelhylla ovanför trappan.
 
 Dessa småhyllor sitter på väggen mittemot trappan.
 
Det var några bilder på mina posters och andra saker som sitter på mina väggar. Jag är en person som snabbt tröttnar på saker då det innebär att jag ändrar om väldigt ofta hemma. Därför föredrar jag tavelhyllor där jag kan byta ut hur jag vill istället för att spika upp tavlor på väggarna. Annars tycker jag att det är väldigt snyggt med tavlor på väggar men risken är att jag tröttar och vill ändra om igen. Småhyllor gillar jag också där jag kan ställa någonting som jag gillar just då. Ni såg på bilderna vad jag menar.
Småhyllorna på sista bilden kommer från Indiska ifall ni undrar och finns även i flera färger.
 
 Vad föredrar ni att ha på väggarna?
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jättefint! 😀
    Jag älskar posters.. Ska snart skicka efter lite olika men inte bestämt mig för hur jag vill ha det ännu så det var bra med lite tips! 🙂 Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.