Mina morgonrutiner

God morgon på er!
Nu sitter jag på bussen mot jobbet och har precis sminkat mig färdigt. Eftersom jag åker så pass långt spenderar jag min sminknings tid på bussen istället för hemma varje morgon.
 
Byxor från hm och tröja från gina tricot
 
 
Annars ser mina morgonrutiner ut såhär:
 
• Det första jag gör är att gå till köket för att trycka på kaffebryggaren. Jag laddar alltid kaffe kvällen innan. 
 
• Under tiden kaffet bryggs går jag på toa, tvättar ansiktet och klär på mig.
 
• Sedan hämtar jag mitt nybyggda kaffe och fixar till håret, tar på mig deo och ansiktskräm samt ögonkräm. 
 
• Efter att kaffet är uppdruckigt borstar jag tänderna och efter det tar jag alltid min viktiga medicin. 
 
• När jag är klar packar jag ner matlådan och sedan tar jag en promenad mot bussen. 
 
Veckorna när jag har barnen hos mig ser morgonrutinerna lite annorlunda ut. Men när jag är ensam blir mina morgonrutiner såhär automatiskt. Jag kanske ska försöka bryta mönstret någon morgon för att se om jag glömmer något då?
 
Visst var det intressant att läsa haha?
 
Annars då? Är ni också rutinberoende eller tar ni allt spontant?
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. God morgon 🙂 Jag tänker alltid att jag ska ladda kaffebryggaren kvällen innan men det blir aldrig så. Vilket jag ångrar på morgonen när jag är trött. Vilken snygg tröja du har, har spanat på en liknande länge 🙂 Kram och njut av fredag

  2. Hehe det var faktiskt kul att läsa! Man är ju då olika men ändå så lika. Jag har också mina fasta rutiner, annars är jag rädd att jag glömmer något. Dock sminkar jag mig hemma och äter/dricker min frukost väl framme på jobbet 🙂

  3. Jag har nog ingen direkt morgonrutin. Länge sedan jag hade ett jobb då jag började tidigt på morgonen, så är nog därför mina mornar blir rätt slappa 🙂

  4. Jag är verkligen en rutinmänniska men visa dagar när jag är för trött så segar jag otroligt men ska jag iväg så är det rutinerna som kommer in automatiskt 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.