Inredning i min smak

Bildkälla: weheartit
 
 
God kväll mina godingar!
 
Äntligen är det fredag kväll och ikväll blir det fredagsmys med min pojkvän. Åh vad vi har saknat varandra att det känns som vi inte har setts på minst en månad fast det har gått två hela veckor.
Just nu byggs det om i hans hus och han vill ha lite inredningshjälp av mig. Därför har jag gjort ett kollage med inredning i min smak. Jag tror inte att det är något i hans smak direkt men jag ville ändå dela med mig av dessa grymma bilder.
 
Förresten!
 Vilket aprilväder jag hade i morse då!  Först snöade det jätte stora snöflingor, sedan blev det regn och när jag satt på bussen mot jobbet blev det vackert väder med skinande sol. Vilken bra start på denna månad va? :-D.
 
Nu ska vi ta igen all vår tid vi har missat men vi ses imorgon bitti igen mina älsklingar!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Den där badrummet var redigt nice ^^… älskar material av sten!! Ha i svart i detta så skulle vi vart hemma hos mig <33 ha en fantastiskt underbar TREVLIG HELG, kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.