För barnens skull

 Skinnbyxor och linne från hm // Kofta från gina tricot // Boots från ellos
 
God morgon bloggisen!
 Den här veckan är jag verkligen dagblind eftersom det var en röd dag i måndags. Min trötthet har kommit nu i efterhand efter att ha haft fullt upp med barnen hela långa helgen. Men roligt har vi självklart haft och det är ju det viktigaste. 
 
 Annars har jag inte mått så bra igen på senaste tiden då jag har inte haft tid eller möjlighet att skriva av mig om det. På grund av att jag hade barnen förra veckan hela påsken och en extra dag mellan söndag och måndag har jag bara bitit ihop och kämpat igenom allt. Det blir nu i efterhand som alla tankar och känslor dyker upp i huvudet igen och just nu vill jag bara fly. Då menar jag inte att fly ifrån barnen för de är mitt allt men jag trivs verkligen inte att bo där jag bor. 
 
Ungarnas far har både släkt, vänner och en ny flickvän i denna kommun då han har många som ställer upp för honom hela tiden. Jag har ingen släkt här och eftersom jag jobbar heltid plus har två timmars resor till och från jobbet varje dag blir jag alldeles för trött. 
 
Just nu är jag bara vansinigt trött både fysiskt och psykiskt och jag undrar hur länge jag kommer att orka med allt? Jag har alltid kämpat, försökt vara stark och det kommer jag fortsätta att göra för barnens skull men jag är fruktansvärt rädd för att gå in i väggen igen som jag gjorde för 7 år sedan.
 
Det var skönt att skriva av sig lite och vi ses lite senare med ett roligare inlägg från helgens pyssel.
 
 
/PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Så fint, gillar det =) förstår dig verkligen har själv inte min släkt här där jag bor och vill flytta. Men det blir lite svårt när Anthons pappa bor här… Låter jobbigt med en sådan lång väg varje dag till jobbet och förstår att du blir trött.
    Du får göra de bästa just nu och hoppas att en dag att du kan bo där du trivs. Jag förstår verkligen hur du känner dig.
    Kramar i massor <3

  2. Jätte fina bilder på dig, och vad jobbigt för dig att du känner så. Alla har vi våra dagar och det är inget fel med det. Många kramar och hoppas det löser sig

  3. Det där var verkligen en outfit jag skulle vilja äga!!
    Vad tråkigt att höra att du inte mår bra.. Jag hoppas verkligen det vänder snart. Styrkekramar!

  4. Förstår att du är trött! Försök att ta väl hand om dig. Återhämtning då och då om det är stressigt. Försök att motionera. Äta bra. Göra roliga saker. Förstår dig angående att inte trivas riktigt där man bor; är också lite låst var jag bor, av andra anledningar. Kom ihåg att tänka på dig själv också, ditt väl och ve. Sköt om dig! Kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.