Äggskal i nagellack

Årets påskpyssel fick bli något nytt som jag aldrig har gjort förut. Då provade jag att måla ägg på ett annat sätt som jag blev inspirerad av från en annan blogg.
 
 
 
Efter att ha blåst ut innehållet ur äggen satte jag igenom ståltråd för att kunna hänga upp äggskalen på tork.
 
 
 
Jag fyllde en plastburk med varmt vatten och hällde i tre olika färger nagellack.
 
 
 
Jag blev tyvärr inte riktigt nöjd med resultatet eftersom jag inte fick mönstet som jag hade hoppats på. Men det var roligt att testa ändå. Kanske skulle vattnet ha varit ännu varmare eller så var lacken gamla? Jag får göra ett nytt försök nästa år och hoppas på bätte resultat.
 
Har ni testat att doppa äggskal i nagellack?
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Åh vad roligt! Jag har gjort liknande fast på mina naglar och då var det viktigt att man skulle ha nail polish eller vad det nu var för att kunna forma det till mönster. Det var faktiskt väldigt fiffigt och roligt! 😀
    Sv; jadå, jag hade en jätte bra dag i söndags och andra dagar också! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.