Underbara vår!

 
God morgon raringar!
Herregud det känns verkligen som måndag idag fast det är tisdag. Samtidigt känns det bra att vara tillbaka till de vanliga rutinerna. Igår var det helt underbart väder med vårkänslor och då åkte mina slitna boyfriendjeans på, vita sneakers och endast en t-shirt under jackan. Så underbart! 
 
Har ni också njutit av vädret i helgen?
 
 
/PUSS
 
 
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Älskar skorna, är så sugen på dom =) ja visst är det skönt med rutiner igen, iaf för mig som legat hela helgen.Vi har haft fint och varmt hela helgen, så fönstret har fått stå öppet.
    Önskar dig en fin dag kram

  2. Fin outfit! Ja igår var det otroligt fint väder ute, men jag var inte så mycket ute i det. Idag ångrar jag det eftersom att det är så himla regnigt och ruggigt idag :/
    Sv; nej, det kan vara skönt att inte pynta så mycket under så kort tid bara. Tack ska du ha 😀

  3. Vädret är fantastiskt och jag har kommit ut på två springturer redan! Jag tycker också att det är skönt med vanliga vardag igen även om jag inte har så mycket om dagarna just nu. Allt står still under röda helger. Stockholm förvandlas till en spökstad.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.