Grym klänning

Kollage

 

1. iPhoneskal | 2. Skor | 3. Klänning | 4. Läppstift | 5. BH

 

Sponsrat inlägg

Okej jag vet att efter denna långlediga helg har säkert många fått nog av festligheter. Men när jag såg denna grymma outfit kunde jag inte låta bli att dela med mig. Klänningen är rena drömmen och passar även till vardags när det blir varmare ute. Långa klänningar med höga slitsar är jag otroligt svag för och denna trend kommer att forstätta vara het till våren/sommaren.
 
Har ni också märkt att det har varit struligt med blogg.se på senaste tiden? Idag går det inte ens att signera kommentarer utan man får skriva allt manuellt hela tiden och det är så trist. Det är likadant både via datorn och telefonen. Men det kanske är någon uppdatering på gång igen?
 
 
Har ni andra som bloggar på blogg.se varit med om något strul?
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Det var delvis därför jag bytte portal för jag tycker den strular hela tiden och verkar då göra än
    Jättesnygg klänning och tips till

  2. Vilken tur att jag inte är den enda som inte kan göra det, blev lite rädd faktiskt och trodde det bara gällde mig, så himla dåligt om det inte kommer tillbaka, det är så jobbigt o skriva in allt tycker jag, mycket smidigare när man kan signera, då ser man även bilden på den som kommenterat så man inte blandar ihop personer, Jag hoppas dem löser det 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.