Sushi godis

 
God kväll mina raringar!
Kolla vad jag hittade på Netto! Det är godis som föreställer sushi och just nu sitter jag och barnen och mumsar i oss för fullt.
 
 
 
Det är faktiskt gott och vilken tur att jag hann knäppa några bilder innan godiset hamnade i magen.
 
 
 
 
Ungarna stannar en natt till hos mig eftersom barnens far åker bort men han ska hämta dem imorgon bitti. Efter att de har åkt ska jag storstäda och plocka bort påsken. Ikväll blir det soffhäng och trött är jag också eftersom jag har fått ont i halsen. Imorgon är det den sista lediga dagen men det blir skönt att denna arbetsvecka består av fyra arbetsdagar igen. På fredag ska jag åka hem till min pojkvän som jag saknar så himla mycket och vi ska ha en lugn och mysig helg tillsammans. 
 
Nu ska jag och barnen välja en film som vi ska se och vi ses lite senare mina finaste!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. HAHHAA… tycker sånt där ser så äckligt ut men jag är inte förtjust i godis överlag =)… ser att det är sura bitar också, det är ju riktigt gott ibland!! Super surt och saltlakrits är det som gäller om jag skall smaska i mig i godisväg, händer ju men det är ytterst sällan isf *S* TREVLIG VECKA på dig, ta hand om dig <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.