Sonens påskpyssel

 
I år har jag inte ansträngt mig så mycket inför påsken men däremot har lillgrabben gjort det. Jag hittade en påse med påsksaker då lillgrabben fick bestämma vart allt skulle pyntas.
 
 
Han tyckte att dessa söta ljusrosa kycklingar skulle sitta på hyllan ovanför tv:n.
 
 
Vita änglafjädrar på hyllan.
 
 
Blommorna i fönstret pyntades med rosa fjädrar.
 
 
 
 
Han pyntade även sin ljusslinga med lila fjädrar.
 
 
Jag tycker att han är jätte duktig och bra smak har han också 😀. Han vet minsann exakt vad sin mor gillar när det gäller inredning. Imorgon ska jag redan plocka bort all påsk eftersom jag åker bort nästa helg. Jag har även en massa andra bilder att visa för er så fort jag har redigerat dem ljusare och det är även lite pyssel som jag har provat på för första gången. Visst låter det spännande? 
 
Nu ska jag vika all tvätt som jag har tvättat men vi ses lite senare mina raringar!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Va gulligt att han vill vara med och gör på sitt sätt =) som mina barn i julas när de skulle klä granen och tyckte vi skulle ha tomma toarullar i, men där gick gränsen =) kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.