Påsklunchen

Vi hade gemensam påsklunch på jobbet i onsdags då det blev som ett knytkalas. Var och en hade med sig något och allt blev uppdukat på ett långbord då det var bara att plocka på sig i omgångar. Självklart knäppte jag även några bilder på allt gott som jag vill visa för er.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja ni såg att det var en hel del gott och mycket att välja på. Gissa hur mätt jag blev efterråt? Jo jag blev så mätt att jag hade ont i magen ända fram till kvällen. Någon middag fick jag inte i mig men istället blev det ett par rostade mackor sent på kvällen.
 
Varför lär jag mig aldrig när jag äter buffé? :-D.
 
 
/PUSS
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Oj vad mycket gott! Vi har inte satsat på någon traditionell påskmat i år, men idag blev det lunch på restaurang med familjen. Det blev rejält med mat det också 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.