Sminkväska och kuvertväska i udda stilar

 
 
Ja det är faktiskt sant att det här är en sminkväska som ni ser och visst är den häftig? Den skulle passa perfekt i mitt badrum för jag älskar sådana udda saker med härliga färger. 
 
Sminkväska från Lulu Guinness finns här <—
 
 
Här är en grym kuvertväska som även skulle passa utmärkt till mitt badrum!
Sådana här udda väskor skulle jag aldrig använda annars utan istället ha dem som inredningsdetaljer med något fint i. Synd bara att dessa två väskor kostar en hel förmögenhet men det skulle inte förvåna mig om budgetkedjorna får in liknande i framtiden. Jag hoppas det i alla fall!
 
Kuvertväska från Lulu Guinness finns här <—
 
 
/PUSS
 
 ♥

0 comments / Add your comment below

  1. Coola saker men helt fel färger i mitt hem =P… visserligen lila men i fel nyans för min del! Hade det varit i silver och MÖRKlila så hade det varit mumsigt värre *S* GLAD PÅSK på dig iaf, kramen damen <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.