Det bästa med våren

♥ Det blir ljusare ute.
 
♥ Det blir varmare ute.
 
♥ Det blir grönt och blommorna börjar växa fram.
 
 ♥ Jag kan sitta utomhus utan att frysa.
 
 
 
 
♥ Det blir mycket härligare att vara ute.
 
♥ Jag blir mycket gladare.
 
♥ Jag kan få mycket bättre bilder.
 
♥ Jag ser fram emot vårmodet.
 
♥ Jag älskar att göra vårfint i mitt hem.
 
 

 
 
♥ Snart kan jag börja pyssla i trädgården.
 
♥ Jag behöver inte ha på mig lika mycket kläder.
 
♥ Det går mycket fortare att åka till och från jobbet eftersom det inte är halt längre på vägarna.
 
♥ Jag ser fram emot eurovision song contest i maj.
 
♥ Det är dags att börja planera sommarsemestern.
 
 
 
 Det är vad jag kommer på just nu men hade jag funderat lite till skulle förmodligen listan bli mycket längre.
 
Vad tycker ni är det bästa med våren?
 
 
 /PUSS
 
♥ 

0 comments / Add your comment below

  1. Jag håller med dig om många av sakerna ovan, våren är verkligen härlig! Men speciellt ljuset och värmen, att slippa alla tjocka kläder och istället få ta på sig ljusa pasteller är härligt! Och jag blir lika glad för varje blomma jag ser!

  2. Ja, det finns så himla många positiva saker med våren. Det tycker jag grymt mycket om. Jag ska göra ett liknande inlägg om någon vecka då jag vet att våren är på riktigt på G! 😀
    Sv; jag tyckte inte att rätt person vann – alltså Hanna. Tyckte att Ben kunde vinna, eftersom att han var den som gnällde minst, stoppade eventuella bråk som jämt uppstod, istället för att spendera pengarna på sig själv bjöd han alla dem bortskämda på en restaurang då han vann en vecka och fick 600kr eller vad det var. Så jag tyckte helt fel person vann 😛

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.