En perfekt jumpsuit

 
 
Jag har hittat den perfekta jumpsuiten till våren som är så galet snygg. Passformen ser perfekt ut och jag älskar snörningen i urringningen. Till den skulle jag matcha med ett par snygga boots gärna med klackar, öppen tå samt snörning och en ljus trenchcoat i klassisk modell så är jag redo inför vårens alla festligheter.
 
Åh vad det är skönt det är att denna vecka bara består av fyra arbetsdagar då jag har längtat så till dessa fyra lediga dagar. Hoppas att dagen går fort imorgon för helst hade jag lätt varit ledig imorgon också. Nu ska vi köra på våra kvällsbestyr men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jag önskar jag kunde bära upp en byxdress men på min kropp ser det bara ut som en säck potatis 😉
    Jag jobbar också bara fyra dagar den här veckan. Men tyvärr är en av dom långfredagen 🙁
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.