Piercingar i öronen

 
Inte för så längesedan såg jag på någons annans blogg som hade lagt upp dessa bilder på olika piercingar från WeHeartit. Jag personligen har väldigt länge varit sugen på att pierca mig i ytterörat som ni ser bland annat på bilderna och där skulle jag helst vilja sätta in väldigt små pluppar. 
 
 
 Alla bilderna är lånade från WeHeartit
 
 
Jag hittade även den här bilden där man får ännu mer inspiration på olika ställen som man kan pierca sig på. Men jag skulle aldrig välja alla ställen samtidigt för det är inte min stil men ett eller två nya ställen skulle vara riktigt läckert.
Vad tycker ni om piercingar i öronen?
 
/PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Snyggt, men jag skulle aldrig skaffa mig sådant faktiskt 😛
    Sv; ja, det är oerhört tråkigt att det har kommit lite snö igen 🙁

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.