Monday!

 
God morgon raringar!
Då var helgen över och en ny vecka väntar för nya utmatningar och möjligheter.
I helgen har jag varit bortrest med pojkvännen till hans bror med familj och därför har jag haft en bloggpaus med tidsinställda inlägg. Ibland får man göra så eftersom tiden inte alltid räcker till samt att jag ville vara social hela tiden. 
 
Men nu är jag igång igen som vanligt och då får vi se vad denna vecka har att bjuda på.
Det jag vet just nu är att denna arbetsvecka är en dag kortare eftersom fredagen är ju en röd dag och det är så skönt. Ungarna är hos mig den här veckan då det innebär Påskpyssel men det hinner vi inte med fören på fredag när vi är lediga eftersom att jag jobbar måndag till torsdag. Annars blir vi hemma hela påsken då vi inte har några speciella planer framför oss men istället ska vi ta allt spontant. Något oväntat kan ju liksom alltid hända och vem vet? Kanske knackar en Påskhare på dörren?
 
Nu ska jag läsa bloggar innan jag är framme på jobbet men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Hoppas ni får besök av många påskharar. Tänkte gå på Lidl och köpa något skitgodis att he i påskkärringarnas påsar, för jag själv ska försöka gå ner i vikt till sommaren, så det får inte vara för gott godis så att jag bara äter upp det själv 😛

  2. Hoppas att ni har haft en trevlig helg tillsammans <3 snygga jeans, tycker det är så fint med slitna jeans. Jättefina bilder på dig som alltid. Ibland är det skönt att inte ha något planerat och vad kul med påskpyssel. Har redan haft lite då barnen inte är här i påsk, så fick starta lite tidigare =)
    Önskar dig en fin måndag kram

  3. Gillar boyfriend modellen 🙂 ja jag har oxå kort vecka oavsett påsk så faller 3 fridagar in just på påsk. Idag jobb o träning hoppas du får en fin dag kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.