Mina tre önskningar

 
Sport-bh från Only Play // Klocka från Olivia Burton // Trosor från Calvin Klein
 
 
Dagens tre önskningar består av tre saker som jag inte hade tackat nej till just nu. En snygg sport-bh med push up som får brösten att sitta snyggt på plats. Den här som jag har hittat är riktigt fin och jag är väldigt nyfiken på hur den sitter. En somrig klocka hade inte varit fel och Olivia Burton har fått in en jättefin ljusgrå med blommor och roseguld. Ett par grå trosor från Calvin klien hade jag behövt som skulle passa perfekt ihop med en matschande överdel som jag redan äger. 
 
 
/PUSS
 
 
 
 

32 comments / Add your comment below

  1. Den där BHn var lärt och det skulle vart toppen om toppen (hahaha) var i min storlek ^^… troligtvis inte!! Lyxproblem med att ha fylliga cupor men fan litet runt *muttrar* För att vara gulligt så var klockan läckert… gillar den gråa med de andra faktiskt *tummen upp*

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.