Tre bra och dåliga saker

God kväll mina hjärtan denna söndagkväll!
 
Nu har jag kommit hem för en stund sedan och även mina barn som ska vara hos mig denna vecka som vi har framför oss. Därför avslutar jag denna helg genom att summera min vecka som har gått med tre bra och dåliga saker som har hänt och jag börjar den här gången med de sämsta.
 
 
Dåliga saker som har hänt denna vecka är:
 
• Jag har varit ovanligt trött och deprimerad.
 
• Helgen var alldeles för kort.
 
• Min handled gör fortfarande ont.
 
 
Bra saker som har hänt denna vecka är:
 
• Vädret har varit kanon!
 
• Jag har haft en underbar helg med pojkvännen min.
 
• Jag lyckades stämpla ut en halvtimme tidigare i fredags på jobbet.
 
 

 
 
 Ha en fortsatt trevlig söndagkväll mina godingar!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Min helg har mest varit jobb jobb å åter jobb =P…är sååå trött men har en dag tills min lediga dag är kommen! Ska blir jäkla gött att vara ledig i helgen å slippa allt som kommer hända för de som skall ta den tunga passet över påsk… Gött att du har haft en bra helg iaf!! TREVLIG VECKA vill jag önska dig nu, kramen damen <3

  2. Tråkigt att du har känt dig lite nere under veckan, men skönt att det vägdes upp lite med fint väder och att du kunde stämpla ut från arbetet lite tidigare! 😀
    Sv; kul att du gillade inlägget! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.