Flätor

 
Flätor är så otroligt snyggt tycker jag och det är en frisyr som är både väldigt bekväm och passar till både festligheter samt till vardagen.
 
Här kommer det lite inspiration.
 
Just den här stilen som ni ser här ovanför har jag sett mycket av på många under den senaste tiden och just den typen av fläta är verkligen sjukt snygg!
 
 
Men ju slarvigare desto snyggare enligt mig!
 
 
 
Jag personligen är väldigt dålig på att fläta mitt hår eftersom jag vill komma iväg så fort som möjligt varje morgon. Oftast blir det en slarvig knut men jag ska försöka att ta mig i kragen någon dag för att öva med mitt hår. 
 
Visst är det snyggt med flätor?
 
/PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. åh va snygga inspirationer!! ? ❤️
    sv. Ja, jag är riktigt stolt över mig själv faktiskt för det är ett enormt framsteg från min sida.

  2. Jag tycker också det är snyggt med flätor, när jag hade längre hår så hade jag de ofta.. nu är det lite svårare att få ihop med en fin fläta. Sen gjorde cellgifterna att jag inte fick tillbaka mitt tjocka hår igen.. kram

  3. Jag bara längtar tills mitt hår är långt nog så jag kan göra någon av dom där supersnygga flätorna. Men lite jobb har man framför sig att lära sig. Jag kan göra en vanlig inbakad fläta på mig själv men där går gränsen..
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.