My style today!

Kollage

 

Tröja | Kjol | Sneakers

 

Sponsrat inlägg

God kväll mina underbara!
Ikväll blir det fredagsmys för fulla muggar och tidig sänggående också eftersom vi ska gå upp jätte tidigt imorgon bitti. Vi drar iväg direkt efter frukost och ska åka 25 mil och under den långa bilresan ska jag passa på att utnyttja tiden med saker som jag annars inte hinner med. Ja så är det! Räcker inte tiden till får jag utnyttja varje sekund jag får.
 
Men ikväll bjuder jag på ett kollage med något som jag tycker är riktigt snyggt till våren. En vit, kort kjol med knappar, en ljus stickad oversize tröja och självklart ett par ljusa sneakers är ett måste och sedan är jag redo för våren.
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.