Adidas Originals äger

 
 
Adidas Originals äger verkligen!
 
Dessa godbitar som har droppat in är hur snygga som helst då jag är helt såld i mönstret samt färgerna. Jag hade absolut inte tackat nej till allt det här som ni ser i kollaget då jag skulle gärna använda plaggen både till vardags samt till träningen. 
 
De dagar när jag tränar på gymmet efter jobbet brukar jag åka hem i träningskläderna eftersom jag duschar hemma och då är det liksom mycket roligare om jag har på mig snygga träningskläder. Men jag har inga planer på att klicka hem dessa skönheter just nu fast jag är väldigt sugen på det. På senaste tiden har jag valt att träna hemma istället eftersom jag inte har haft lust att vara på ett gym, men någon dag kanske jag får för mig att gå dit i alla fall. 
 
Nu ska jag börja packa lite eftersom jag åker bort imorgon direkt efter jobbet över helgen, men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.