Jag fick in dem!

 
God morgon finisar!
 I helgen fick jag för mig att sätta på mig örhängen i mina gamla hål som jag trodde hade vuxit igen för länge sedan. Jag använder bara mina två hål regelbundet men blev förvånad över att de andra hålen fanns kvar trots att det har gått flera år.
 
 
 
Som ni även ser på bilderna var min hy verkligen fruktansvärd i helgen eftersom jag hade mens. Jag får alltid finnar när jag får mens och därför kallar jag dem för mina mensfinnar. “Himla tur att ingen såg mig men ändå måste jag visa bildbevis för er“. Redan i måndags blev min hy bra igen och det känns så skönt när det bara är tillfälligt.
 
I helgen som kommer ska jag åka bort då jag kommer träffa en massa nya människor och då är det liksom skönt att mensfinnarna är över. Annars hade det liksom varit rena katastrofen! Eller nä ingen katastrof för som tur är finns det faktiskt bra smink. När dessa bilder togs hade jag inte sminkat över finnarna eftersom jag inte brydde mig om det. 
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Oj, det va inte dåligt att det funka.
    Jag valde att ta ur min läpp piercing förra månaden, då jag börjar ändå bli gammal 🙂 Tog ur min näspiercing för några få år sen också. Så nu har jag bara i öronen och tungan kvar. Den i tungan får hänga med längre, för den är jag inte redo att ta bort.

  2. Jag har haft tur med allt med jobbiga mens-grejer =P… nästan intill syndigt välmående! Tackar också min lyckliga stjärna att jag inte har haft problem med hyn heller… det är ju känsligt det där med finnar och det känns bra gott att det inte varar allt för länge för din del =)… alltid något ju! Har det underbart och en super TREVLIG VECKA till dig, Kramen damen<3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.