Brickbord

 
Sist jag besökte rusta fick ett vitt brickbord följa med mig hem och nu står den så fint i denna lilla ljuva hörna. Brickbordet kostar bara 99 kr och finns även i andra färger. Så nöjd!

 

 
Lampan som står på brickbordet köpte jag hos hemtex för några år sedan och den lyser upp så fint i mörkret i denna hörna. 
 
Nu är det inte så att jag sponsrar rusta men oj vad mycket fint de har fått in just nu. Det är mycket som jag ville ha därifrån men jag måste ju lugna mig. Snart är det dags att ta hand om uteplatsen då det innebär utemöbler, blommor samt krukor och herregud vad jag längtar!
 
Stort tack till er alla underbara! 
Jag vill föresten tacka er för alla för era fina och underbara kommentarer som jag fick från gårdags morgon-inlägg och det var otroligt peppande att få läsa. Ni är helt underbara ska ni veta och jag uppskattar verkligen era kommentarer!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Vad fint du har gjort i hörnan! 😀 Tycker också rusta har så himla mycket snyggt för tillfället! Skulle behöva några tusenlappar så man kan gå lös lite 😉
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.