Prioriterad i sista hand

Jag blir verkligen galen på mig själv om hur det ska kännas hela tiden. Just nu känner jag mig rädd, osäker och ledsen fast jag egentligen inte behöver känna så. 
 
Varför känner jag så? 
Jo när jag levde med barnens far så valde han mig alltid i sista hand och jag var alltid avis på andra par som såg upp till varandra. Par som uppskattade varandra, visade respekt och kärlek. Det är något som har fattats i mitt liv då jag levde med honom och nu med tiden har jag märkt att min själ har blivit skadad av det. Jag vill inte skriva så djupt om det för då blir det för personligt.
 
Innan jag träffade barnens far blev jag utsatt för otrohet gång på gång i tidigare förhållanden då jag inte vågade lita på någon. Det tog mig flera år innan jag vågade lita på barnens far och det var en så skön känsla när allt bara släpptes. 
Men nu måste jag ta tag i mina känslor innan det är försent men tyvärr är det lättare sagt än gjort. 
 
Jag är inte van vid att någon bryr sig om mig, att jag blir vald i första hand, att jag får höra att jag är bra och känna värde. Att känna mig lycklig är som bortblåst eftersom så fort jag börjar må bättre ska det hända något negativt som gör att jag mår dåligt igen. 
 
Det var skönt att få skriva av mig om mina känslor för nu känns det lite bättre och jag vill dela med mig av det här ifall någon känner likadant?
 
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

 1. Vad tråkigt att läsa! Vill ju inte att någon ska känna så. Men du ska få lite fina ord från mig idag i varje fall – du är galet vacker, verkar vara en fantastisk mamma och person och du förtjänar att bli satt i första hand!

 2. De där med o lita på nån, förstår jag precis vad du menar. De tar tid!!! Träffar J i 7 månader nu och det är inte självklart fortfarande.

 3. Ja att tro på någon är ju något man bygger upp, tillit och det är dessvärre ingen självklarhet. Kan det inte vara så att det är din känsla för jag har svårt att tro att ingen skulle bry sig om dig, ibland upplever vi saker som inte alltid är så irl. Fin du är 🙂 ta hand om dig kram

 4. håller med, det är verkligen skönt att skriva av sig! man får ur sig så mycket tankar och känslor då tycker jag <3
  sv: tack kram

 5. Blir så ledsen när jag läser sånt här! Men kom ihåg du är stark, och ibland måste man våga lita på någon för att vinna allt det där andra som du såg hos andra par. Styrkekram <3

 6. Tror många känner igen sej i det där. Tidigare erfarenheter har ju en tendens att etsa sej fast i ens minne, skada en lite och få en att tro att det alltid kommer att vara likadant. Försök ignorera de känslorna så gott det går och var istället glad att du har träffat någon som behandlar dej så som du förtjänar att bli behandlad! (uppfattade det som att du träffar någon ny nu).

 7. Tror dessvärre att den känslan blir vanligare och vanligare. Den går att träna bort även om det kräver lite jobb! Värt det dock! ♡

 8. Känner igen mig i det du skriver men jag tror att det är något man personligen får jobba sig ur. Du är värd så mycket mer. Var stark. Kram

 9. Det är ju just det att man ska väga tro att det är bra, och att det är så bra som det verkar, jag var lika då jag träffa BQ, men hej se vi är ihop än, så våga tro att det är så bra det är
  Du är värd det

 10. Ahaaaa… sorry för ett kommentar som inte riktigt rör i ämnet på inlägget men NUUU ser jag vad du har haft i handen på dessa bilderna ^^… har undrat varför handen har sett lite små underligt, mahahaa!
  Vart fall så SKÄMPA PÅ och du är alldeles för stark å vacker kvinna för att låta någon annan ta över dig<3 det är DU som bestämmer över dig själv =)… kram på dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.