Glossybox

 
Jag har länge varit sugen på att börja prenumerera hos Glossybox där man får hem 5 stycken skönhetsprodukter för 139 kr varje månad. På många bloggar har jag läst om Glossybox och enligt dem verkar alla väldigt nöjda med produkterna som de har fått hem.
 
 
 
  Man får inte bara upptäcka och testa produkter för att tillsammans med varje box följer en guide med information om produkterna och hur de används. Dessutom får man läsa mer om produkter, varumärken, trender, sminktips och mycket annat i GLOSSY Mag som följer med varje box.
 
 
Bildkällor: Glossybox

Eftersom alla ser olika ut och har olika smak och preferenser får man fylla i en egen skönhetsprofil när man börjar prenumerera. På så sätt kan de anpassa innehållet i boxen så att det passar en själv så bra som möjligt.

  
 Är det någon av er som prenumererar/har prenumererat hos Glossybox? Vad tycker/tyckte ni?
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jag prenumererar inte på det, men det verkar vara bra att få produkter en gång i månaden för en inte alltför stor summa. Hoppas att du haft en trevlig helg. Kram.

  2. Jag har prenumererat, men var inte så imponerad. Mycket skit, få riktigt bra grejer och de kunde man lätt köpa till samma pris i alla fall!

  3. Jag prenumererade i ungefär ett år men boxarna blev bara sämre och sämre och tillslut svämmade skåpen över av produkter som jag inte ens var intresserad utav. Så jag sade upp det och köper hellre det jag verkligen vill ha.
    Och den där "skönhetsprofilen" man får fylla i funkar inte alls, jag var svarthårig när jag började prenumerera och fick ändå hårprodukter för blonda hår.. Det stämde aldrig med det man fyllt i.
    Jag anordnade olika bloggtävlingar och lottade ut produkterna jag inte ville ha.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.