Dagens planer

 
 

 God morgon raringar!

 
Nu har jag en sådan där fullt upp helg igen, då jag har sådär mycket att göra hela tiden. Därför har jag skrivit en checklista för att ha koll på läget. Men det är även en massa saker runt omkring som ska hinnas med och nu kom jag på att vi även måste gå till affären för att handla lite idag. Trots att jag hade inköpslistan i högsta hugg igår när vi handlade inför helgen så lyckades jag glömma några viktiga saker ändå.
 
Ikväll är det ju melodifestivalen finalen och det ska bli så himla kul. I år hejar jag inte på någon men jag tror att Frans kommer att vinna den här gången. Nästan alla länder har redan sina bidrag färdiga inför eurovision song contest och så fort jag har tid över ska jag lyssna igenom dem.
 
 Nu ska jag dricka upp mitt kaffe för att komma igång med denna dag men vi ses lite senare mina finisar!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Det är riktigt smart att göra en check it lista då har man bättre koll vad som ska göra och så att det även görs 🙂

  2. Det är riktigt smart att göra en check it lista då har man bättre koll vad som ska göra och så att det även görs 🙂

  3. Jag tycker att det är kanon med checklistor, för annars glömmer jag vad det är jag ska göra.. låter iaf som du har att göra =)
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.