Vi i ett fönster

 
God morgon raringar!
För ett par veckor sedan när jag och ungarna sov över på ett hotell i Örebro tog vi några bilder tillsammans i det fönstret på rummet. 
 
 
Jag hade inte med mig självutlösaren så stortjejen tog först bilder på mig med lillgrabben.
 
 
 
Kul med lite grimaser haha!
 
 
 
Sedan var det lillgrabbens tur att ta bilder på mig med stortjejen men det blev bara en hyfsad bild. Lite suddig men den duger ändå och snygg min jag hade på bilden!
 
 
 
Istället tog lillgrabben en massa bilder på gardinerna, golvlampan, golvet och halva oss haha. Då tog jag istället en bild på stortjejen när hon satt själv i fönstret.
 
Jag har fortfarande inte hunnit gå igenom alla bilder från hotellet som ligger i datorn, men återkommer så fort bilderna är klara.
 
Så skönt att det är fredag och den här veckan måste vara den tröttaste på länge. Fullt upp har jag haft också och jag skulle önska att jag slapp göra något i helgen. Men eftersom jag har barnen hos mig blir det fullt upp plus att jag har en massa annat som måste hinnas med. Jag kanske får skriva ner en checklista på allt som ska göras så att jag inte missar något.
 
Nu ska jag se till att den här arbetsdagen får ett avslut för nu vill jag ha helg.
Vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Härliga bilder de bästa man kan ha är ju bilder med sina barn.. hihi ja min son skulle ta ett kort på mig och fötterna kom med =)
    Önskar dig en toppen helg fina du <3 kram

  2. Roligt med sådana bilder. Kan ju tänka mig hur bilderna blev när lillgrabben tog. Fördelen med dagens kameror är ju att man kan radera 🙂
    Skönt med fredag med, hoppas in jobbdag går fort.
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.