Snart sommartider

 

Sirio bord, vit / Sambito hängmatta, natur / Bistro bord 57×57, cotton white / Louisiane soffa 150, cotton white / Bistro Chaise Longue, cotton white / Bistro Metal stol, cotton White Nu är det inte långt kvar tills vi ställer fram klockorna till sommartider och det innebär att jag börjar fundera på utemöbler till min lilla uteplats. Det vore skönt att ha ett litet bord med stolar så att jag och ungarna kan äta eller fika utomhus när det blir varmt ute. Någonting att ligga på vore aldrig fel men en hängmatta kan jag tyvärr inte ha.Annars har det redan kommit in en hel del fina utemöbler i butikerna och nu har jag gått om tid att kika runt innan jag bestämmer mig för vad som passar bäst till min lilla plätt. Här ovanför har jag plockat ut lite inspiration på lite utemöbler som är riktigt fina enligt mig.  /PUSS ♥

0 comments / Add your comment below

  1. Åh va fint 🙂 Själv blir vårt lilla café-set för litet nu när vi får trädgården.. så vi måste spana efter riktiga utemöbler.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.