Instagram

Här bjuder jag på mina senaste instagrambilder och som ni ser är det en väldigt blandad kompott med varierande bilder.
 
Jag älskar verkligen att fota och på senaste tiden har det varit en hobby för mig. Så fort jag ser något som jag tror blir bra på bild så åker kameran fram direkt. “Ja ni som fotar mycket vet ju hur det känns“!  Det är även roligt att experimentera med fotandet, byta miljöer och olika motiv då jag håller på att lära känna min systemkamera bättre och bättre.
 
Men bilderna som ni ser här ovanför är tagna med min mobil och jag har planer på att börja lägga upp bilder på instagram som är tagna med systemkameran. På lördag ska det förmodligen bli klarblå himmel med härlig sol enligt yr.no och då hoppas jag på en fotopromenad med barnen och då ska jag fota massor!
 
Jag heter netti108 på instagram om ni vill följa mig där och självklart följer jag tillbaka.
 
 
 /PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Fina instapics och vill ha de där Adidas-skorna, älskar dem! Var inne och prövade dem på Scorett men kunde inte bestämma mej så la undan dem. Var sista paret (lyckligtvis i min storlek) och hann inte gå tillbaka dagen efter. Hoppas de får in dem igen för då slår jag lätt till! Helt klart perfekta vårsneakern 🙂

  2. Jätte fina bilder! Inte dumt att ha fotografering som hobby, bilderna blev ju jätte fina som sagt! 😀
    Sv; ja, det var riktigt gulligt av honom! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.