My style today

 
Blus // Axelremsväska // Halsband // Stövlett (Finns även i beige) // Jeans // Kappa
 
 
Jag vet att på grund av all snö som har kommit gör att vårkänslorna har tyvärr minskat ner i botten just nu. Men trots det vill jag dela med mig utav en vårlig och snygg outfit ändå denna tisdagkväll.
 
 Till våren vill jag bära vita jeans och till vitt är det så snyggt med ljusrosa då jag väljer en ljusrosa söt blus. En grå lång kappa passar utmärkt till det övriga då jag även lägger till en svart axelremsväska samt svarta stövletter. Gärna ett rejält halsband i silver som får piffa upp denna enkla outfit. Jag vet att jag är tjatig men säger det igen att “nu vill jag ha vår“!
 
/PUSS
 

25 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.