Glasögon är så snyggt!

Något som jag tycker är så himla snyggt är att bära glasögon.
 
 
 
Därför har jag plockat ut några inspirationsbilder på personer som har på sig glasögon i olika modeller.
 
 
När jag ser Izabella Scorupcos reklamfilm för synsam eller Smarteyes heter det ju så kan jag inte sluta titta på henne för hon är så galet snygg i alla glasögon.
 
Visste ni att jag fick mina första glasögon när jag var 3 år?
Jag hade glasögon konstant fram till högstadiet då min syn hade blivit såpass bra att jag endast behövde  läsglasögon. Efter ytterligare ett par år behövde jag inga glasögon alls och så är det än idag. Om det skulle hända att min syn försämras i framtiden blir jag med andra ord inte ledsen men dock skulle plånboken bli det eftersom glasögon är så dyra. 
 
 Haha jag måste även berätta ett gammalt minne från den dagen jag fick mina första glasögon!
Det första jag gjorde när vi kom ut från optikern var att stirra ner i marken samtidigt som jag hade sagt: “Vad nära marken är!” haha.
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Visst är det snyggt men jag tycker i många fall själv att de bara sitter i vägen, visst kan va en vanesak men haft glasögon typ de senaste 10 åren men har inte dem hela tiden, bara när jag läser osv 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.