Min dubbelgångare?

För några veckor sedan hade vi en student på mitt jobb som sa till mig att jag är lik skådespelerskan Vivien Leigh. Jag vet inte om jag riktigt håller med henne men jag blev tvungen att lägga upp några bilder på Vivien Leigh och mig för att jämföra oss.
 

 
 
 Haha jag ser direkt inga likheter mellan oss men det är lite roligt ändå att få höra att man är lik någon. Eller ska man vända på meningen och säga att det är hon som är lik mig? Haha!
 
Är någon kändis lik dig?
 
 
/PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. jag tycker att ni är lika över ögonen 🙂
    sv; ja det är det verkligen! 🙂 man blir lite glad när man har köpt nytt smink. haha 😛 kram

  2. Humm jag kommer va den som faktiskt inte tycker att ni är lika… väljer att inte va helt tydligt med varför för ibland är det bäst att inte vara helt ärligt alltid *S* Ni är 2 vackra damer men någon likhet tycker jag personligen inte att det finns =)
    TREVLIG fortsatt HELG nu, kraaam!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.