Heminredning

Våren närmar sig med stormsteg och till varje säsong blir jag alltid lika sugen på att uppdatera i mitt hem. Jag har redan en hel del saker hemma som jag kan byta ut när jag känner för det. Men om jag skulle få för mig att köpa något nytt har jag tre stycken önskningar som jag vill dela med mig av.
 
 
Dessa vackra vaser från Kähler har jag suktat efter i flera år nu och helst vill jag ha en i varje storlek och självklart i silver.
 
 
 
 
 
 
 
Om jag får för mig att köpa en ny taklampa i framtiden till mitt vardagsrum står denna lampa väldigt högt i min önskelista. 
 
 
 
 
 
Jag personligen hade valt den vita men det är väldigt läckert med grönt också. 
 
 
 
 
 
Palmer har blivit en stor trend nu till våren och bland alla vårnyheter i inredningsbutikerna syns palmer på allt möjligt som ljusstakar, kuddfodral, brickor med mera. Jag blir faktiskt mer och mer förtjust i palm-trenden och dessa ljusstakar från lagerhaus skulle passa så bra i mitt hem.
 
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Den vita taklampan är jag sugen på att köpa det står mellan den och en annan till köket.. och jag kan inte bestämma mig vilken jag ska ha..så jag får nog fundera ett tag till… den är ju så snygg =)men även den andra som jag har tittat på är också snygg =/
    Kram

  2. Bubbel-lampan hade jag velat ha i plommomlila ^^… mörklila/plommonlila i glas är riktigt läckert!! Har den mellersta vasen i sjääälvklaart med silver ränder <33 Dock har jag (som mye annat med moi) inte visat det på bloggen men det kanske går att ändra på någon gång i framtiden =P… sen var ju palmljusstaken aningens små coolt faktiskt! Näää här fick du med en hel del snyggt *tummen upp* TREVLIG HELG nu på dig, vackra du<3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.