Min dröm kappa

Bildkälla: ginatricot.com
 
Den här kappan från gina tricot har jag varit kär i ett bra tag nu men det är så synd att den är så himla lång. Tjejen på bilderna är 180 cm lång och på henne är kappan i perfekt längd. Men till mina 165 cm blir längden nästan ner till fötterna och så lång kappa vill jag inte ha.
 
 

Bildkälla: ginatricot.com

 
 Annars är kappan så galet snygg och jag hoppas verkligen att det kommer dyka upp en likadan någonstans som är 10-15 cm kortare än den här. Jag gillar mest den ljusa i mitten och slitsarna längst sidorna gör det där lilla extra.
 
Vilken färg på kappan gillar ni?
 
 
/PUSS
 

31 comments / Add your comment below

  1. Tyckte även jag att den ljusa i mitten var snyggast! Och håller med, tycker de allra flesta kappor just nu är alldeles för långa…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.