Världens sjukaste dröm!

 
 
God morgon!
 
Jag måste bara berätta om en sjuk dröm som jag hade i natt! Haha ibland undrar man vad som egentligen händer med hjärnan när man sover?
 
Jag drömde att jag födde en hamster.
Det är sant!
Haha och jag visste inte att jag var gravid heller utan förlossningen bara gick igång och vips så hade jag en bebis. Det sjuka var att jag frågade andra om det var okej att vara mammaledig med en hamster och då fick jag svaret att det är okej eftersom jag hade fött hamstern. Sedan fick jag ett bekymmer att jag inte hade någon barnvagn för jag ville kunna gå ut på promenader. Då fick jag en stor burvagn eller vad det nu heter istället för en barnvagn. Haha och jag blev jätte upprörd över hur jag skulle gå runt med den stora vagnen. 
 
Asså ibland undrar man verkligen om vad som händer med hjärnan och det här var det sjukaste jag har drömt på länge!
 
Brukar ni drömma riktigt konstiga drömmar?
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

 1. Haha, oj vad spännande dröm! Jag drömde att jag var med i ett tv-spel en gång och var tvungen att springa över lava samtidigt som jag var jagad av en stor boll. Väldigt skumt 😀

 2. Haha…vad sjukt. Man kan undra ja ibland hur hjärnan funkar. Var längesen jag drömde nåt knasigt, men en dröm glömmer jag aldrig.
  När min äldsta var bebis så drömde jag att han va den hemska dockan Chucky. Hur mycket jag än försökte döda han så hjälpte det inte.
  Usch, mådde inte bra efter den drömmen kan jag lova :-/

 3. Hahah ja det var verkligen knasigt! *asg*
  Jag är expert på att drömma mardrömmar, speciellt sen jag blev gravid! Helt hopplöst.. Vet inte hur många gånger jag vaknat och varit flyförbannad på min sambo för att han varit "dum" 😛
  Kram

 4. Haha ah det lät som en riktigt skruvad dröm det där xD Längesen jag hade en sjuk dröm, men ja det händer absolut då och då. Lite så att man känner "borde jag spärras in på mentalsjukhus?" eller något när man vaknar liksom, haha xD Drömmar kan ju verkligen leva sitt eget liv och man kan ju egentligen drömma om precis vad som helst. Rätt coolt egentligen. Och småläskigt, haha.
  Jättefin och vårig outfit! Gillar verkligen den långa koftan, jättefin 🙂 Vart har du köpt den?

 5. Hahaha..det var en sjukt dröm. Men man kan tyda den också.Att drömma om sådana djur är kärlek och ömhet. Du har fått den och är pånyttfödd. Ta vara på den nu och lev efter det. Tänk på dig själv och dina barn. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.