Palmer och kaktusar

 
 
 
H&M home får in så mycket fint hela tiden på deras webbshop och där finns även en massa fina inspirationsbilder som ni ser här ovanför.
Palmer och ananas har dom väldigt mycket av just nu och här nedanför har jag plockat ut mina favoriter. 
 
 
 

 
Den vita ananasskålen är jag väldigt sugen på samt kapsylöppnaren som föreställer en palm. Annars är inte guld min grej när det kommer till inredning men det är snyggt att titta på. I mitt hem passar det bäst med silver eftersom jag föredrar kalla toner och det trivs jag även bäst med.
 
Vad föredrar du?
 
 
/PUSS
 
Shares 0

32 comments / Add your comment below

  1. Jag föredrar krom, silver och rostfritt =)… gärna borstat också! Hummm jag som har fått i mig att du var en kopparmänniska *S* Har inte sett dig lägga ut så mye med silverfärg-detaljer på inredning (kanske du har gjort på de inlägg jag har missat isf *lol*)
    Ajjaaa jag är fan av den silvriga hållet iaf <33

Kommentera