Pysselkväll

 Byxor från hm // Tröja från bikbok // Stövlar från ellos // Klocka från Olivia Burton 
 
 
God morgon!
Brrrr vad kallt det har blivit igen och i helgen som var kändes det nästan som vår när graderna låg på noll med en klarblå himmel och skinande sol. Men det ska tydligen komma nytt snö under veckan så än är inte vintern slut tyvärr. 
 
Igår när jag kom hem från jobbet hade jag en egen pysselkväll. Annars brukar jag alltid pyssla hemma på helgerna när jag är hemma, men eftersom jag åker bort igen till helgen som kommer blir det inte något av det då heller. Veckorna som jag inte har barnen räcker det med att städa en gång under veckan eftersom det inte hinner bli smutsigt. Men under mina barnveckor får jag städa varje dag eftersom ungarna mer än gärna grisar ner överallt.
 
Nu ska jag läsa bloggar innan det är dags att kliva av bussen men vi ses lite senare!
 
 
/PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Så snygg outfit som vanligt. Det är så fräscht med randiga tröjor tycker jag. Kul att pyssla lite. Ha en fin tisdg. Kram Annika

  2. Snyggt älskar ju svartvitt, ja det är alltid en stor städning när barnen har varit här, förstår inte hur de hinner med att stöka till så fort..
    Kram

  3. Snyggt älskar ju svartvitt, ja det är alltid en stor städning när barnen har varit här, förstår inte hur de hinner med att stöka till så fort..
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.