Sämst på blommor och växter

 
 
 
 
 
 
 
Jag kunde inte låta bli att fota mina söta kaktusar som äntligen har fått krukor. Innan satt dem i kaffekoppar eftersom jag inte hade några mindre krukor till dem. Jag är verkligen sämst på att ta hand om blommor men det kommer att bli spännande om katusarna kommer att överleva? Om katusarna skulle dö för mig då vet jag att blommor och växter inte är min grej.
 
På jobbet är jag ansvarig för alla blommor och jag varnade kollegorna att jag är sämst på att ta hand om blommor men hittills har bara två eller tre blommor dött under mina senaste två år på kliniken. 
 
Är ni duktiga på att ta hand om blommor?
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Vilka fina kaktusar! Jag är jättedålig på att ta hand om blommor, de vissnar alltid. Men kaktusar är ju kända för att vara lätta för att ta hand om så det brukar jag också köra på hemma 🙂

  2. HAHAHHA näää jag är inte duktigt på blommor… bättre utomhus av ett konstigt anledning *S* Därför köper jag snittblommor, kort men intensivt som passar mig super ^^… annat är det med min kära mor som är hejjar på blommor å växter! Ta hand om om dig och ha en super TREVLIG VECKA nu<3

  3. Jag är sämst och då menar jag verkligen SÄMST på att ta hand om blommor. Får jag blommor vissnar de nästan direkt, haha x( Även de som man bara behöver vattna ibland glömmer jag helt bort att vattna.
    Jättefint med sådana här små kaktusar iaf! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.