Behöver återhämtning

 
 Bilder tagna förra lördagen
 
God morgon på er!
 
Jag har glömt att lägga upp dessa bilder förra veckan som togs 20/2 innan vi drog iväg till överraskningsfesten som var för pojkvännens bror.
 
Annars då?
Med mig är det bara bra förutom att jag är trött efter helgen. Hela förra veckan vabbade jag och i torsdags när barnen var feberfria åkte vi bort och igår eftermiddag kom vi hem. Nu är barnen hos sin far den här veckan och nu ska jag ta igen allt som jag inte har hunnit med förra veckan. Helst hade jag behövt en hel vecka för återhämtning känner jag just nu. 
 
Nu väntar en hel veckas arbete och den här veckan måste jag försöka att lägga mig i tid för det är verkligen inte roligt att vara trött varje dag. Alldeles strax är jag framme på jobbet men vi ses lite senare!
 
 
/PUSS
 
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Förstår att du är trött men det är väl sviterna efter helgen ..man blir inte heller yngre kanske det beror på fin outfit 🙂 hoppas din dag blir bra kram

  2. Fina bilder och så känner även jag att när sonen är hos sin pappa så är veckan fylld med saker som måste göras.. hoppas du känner dig pigg snart.
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.