Pipersgatan 6

Det var längsedan jag delade med mig av en snygg lägenhet från hemnet. Den här 3:an på 106 m² har en sådan otroligt snygg inredning och kolla bara in dessa bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är så ljust, fräscht och stilrent då det är verkligen min stil när det gäller inredning. Jag hade verkligen inte tackat nej till att få bo sådär fint.
 
Vad tycker ni?
 
 
 /PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Om man gillar stilen så är det att börja kämpa med att få till den =)… gäller att vara noga och aningens kräsen för att nå fram till det man vill liksom! Bläddrade i en katalog som handlade om olika hur man gjorde "lika som bär" med Dyrt vs Budget… det var riktigt häftigt faktiskt, även för en som mig som är totalt ointresserad av sånt *S*
    Ha en super härlig TREVLIG HELG nu damen<3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.