Som plåster på såren

 
God morgon på er!
Vet ni vad jag gjorde igår kväll? Jo jag bokade ett hotellrum till mig och barnen i centrala Örebro. Eftersom stortjejen är sjuk, jag har tagit en semesterdag på fredag och på torsdag mår hon förhoppningsvis bättre eftersom febern är mycket lägre idag än igår. Sportlov är det också och därför vill jag hitta på något roligt som plåster på såren och att sova över på ett hotell är ju hur mysigt som helst!
 
 
Men det jag ser mest fram emot är hotellfrukost och jag längtar redan.
 
Idag får jag passa på att tvätta, städa och så måste vi packa för på fredag efter utcheckningen på hotellet ska jag och barnen åka direkt till pojkvännen då vi ska stanna där tills på söndag. Det blir första gången de får träffas och även pojkvännens dotter ska vara med och henne har jag redan träffat några gånger. 

Nu ska jag sätta lite fart men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Men vad kul och det är ju underbart att få sova på hotell och frukosten är ju för underbar.. det tycker jag du gjorde rätt i att unna er tillsammans.
    va kul att de ska få träffas, jag var så nervös första gången K skulle träffa mina barn, men det gick hur bra som helst.. kram fina du

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.