Äntligen är jag fri!

 
Äntligen! 
Nu är äntligen min bil såld som barnens far har haft hela tiden efter separationen. Det var liksom kvar lån på den och jag vill inte ha lån på något som jag inte använder och det här känns som en stor befrielse. Jag blev så glad när han berättade det här i söndags när han satt i min soffa att jag bara kramade om honom av lycka och det blev en väldigt lång kram haha. 
 
Men nu är jag äntligen fri ifrån skulderna och nu kan jag gå vidare i mitt nya liv igen. Ni anar inte hur mycket det här betyder för mig och därför ville jag dela med mig av denna lycka för det känns så himla bra nu.
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Men vad skönt att den blev såld och förstår att det känns underbart.. de är ju inte kul att ha lån för något man inte använder..glad för din skull <3 kram

  2. vilken otroligt lättnad för dig! 😀 men du hade en grymt snygg bil måste jag ju säga 😉
    sv; ja det har verkligen varit en grym start på veckan för mig! hoppas att du också har fått det fina du! kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.