My style today

1. Byxa HÄR / 2. Armband HÄR / 3. Triangel-bh HÄR / 4. Väska HÄR / 5. Solglasögon HÄR / 6. Pumps HÄR / 7. Blazer HÄR  Om jag hade haft planer på att gå på fest idag hade jag mer än gärna burit dessa snygga plagg och accessoarer. Egentligen skulle jag ha tipsat om en festlig outfit igår eller i fredags men tiden gick som vanligt alldeles för fort.Kavajen ovanför den snygga bh:n skulle se så läckert ut tillsammans med byxorna. Dessa pumps och resten av accessoarerna är rena drömmarna som jag verkligen inte skulle tacka nej till. Länkar hittar ni under kollaget om ni är intresserade av samma skönheter som mig. 
/PUSS♥

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.