Pennkjolen

 
 Något som har varit riktigt hett ett tag är pennkjolen. Jag personligen tycker att det är jättesnyggt med pennkjolar eftersom man kan nästan bära vad som helst till kjolen. Ni ser lite inspiration i kollaget ovanför på flera olika outfits med olika stilar.
 
 
1. Länk // 2. Länk // 3. Länk 4. Länk 5. Länk 6. Länk

Här har jag även plockat ut några favoriter.
Materialet ska vara stretchig och mjukt, gärna en eller två slitsar bak eller längst sidorna av kjolen. Det gör heller inget om kjolen går strax över knäna för det är lika snyggt det också.
 
Jag måste ta och gräva bland mina kjolar för jag tror att jag har någon pennkjol någonstans i mitt hem. Sedan är det bara att längta till värmen då det går att bära en kjol utan att frysa ihjäl om benen. Ge mig vår nu!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jag har också pennkjolar (det enda kjolar jag kan ha som passar min kroppsform), det är riktigt snyggt. Det som är negativt är väl att att dem kan vara lite väl snäva, haha. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.