Min överraskning

God morgon mina godingar!
Jag nämde igår för er att jag fick en överraskning och nu ska jag visa för er vad det var!
 
 
 
Det ringde på dörren vid lunchtid och det var en man med blomserbud till mig.
 
 
 
Och självklart var det från min underbara pojkvän och jag blev så överraskad!
 
 
 
Åh han är så otroligt gullig och blommorna är så fina! 
 
 
 
 
Jag som var så ledsen igår och det här gjorde min dag mycket bättre. Herregud vad jag saknar honom och jag längtar så tills på fredag då vi ska träffas. Helst av allt hade jag velat pussa honom igår men det får vi ta igen på fredag och hela helgen. 
 
Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag är framme på jobbet men vi ses lite senare då jag bjuder på något väldigt gulligt!
 
 
 
/PUSS
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Men så gulligt gjort och de verkar du behöva.. angående andra inlägget så skickar jag massa kramar till dig.. det tar tid att läka när man har blivit sårad eller sviken på något sätt…men försök att se de positiva i ditt liv <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.