Dagens checklista

God morgon raringar!
 
Idag har jag så otroligt mycket att göra så därför har jag skrivit en checklista för första gången på allt som jag ska hinna med idag.
 
 
 
 
Som ni ser så ska kvällen självklart avslutas med melodifestivalen och då får jag se om jag har checkat av hela listan? Jag hoppas verkligen det men annars är det liksom en dag imorgon också. Men det vore skönt att ha en slappardag för en gångs skull men förmodligen hinner jag inte med det heller.
 
Men nu måste jag sätta fart här om allt ska hinnas med men vi ses lite senare med ett tidsinställt inlägg inom ämnet inredning!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Mycket på listan men jag kan tycka om såna dagar ibland när man alltid har något man måste göra, hoppas du får en bra dag trots allt! 🙂

  2. God morgon ..ja jag måste göra sådana på jobbet för jag glömmer annars, men gud så fin lista hur har du gjort den??? va rädd om dig o glöm inte att stanna upp kramen

  3. låter som att du kommer få en bra men fullspäckad lördag! 🙂 själv så kommer pappa, syskonen och syrrans sambo hit vid lunch och firar mig ^^
    sv; tack igen fina du! 🙂 tack, vad glad jag blir att du tycker det. du är också fin! kram

  4. På listan se det att det är en hel del men mycket av det kan man köra samtidigt också =)… Fullt ös är det här iaf! För mig så är det nog lättare att beta av massor samtidiigt eftersom jag inte har barn inräknad när jag har saker att beta av. Hejjar på dig att du kommer fixa detta hur bra som helst! TREVLIG HELG, ta hand om dig kramen damen<3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.