Älskar och älskar inte…..

 

 
 
Idag är det alla hjärtans dag och i år är jag bitter. Varför? Jo för att jag har blivit sviken, bedragen, utnyttjad och väldigt mycket mer. Jag orkar inte ens tänka på hur mycket jag har blivit bedragen på men nu vill jag bara tänka på det positiva. 
Nu sprider jag bara kärlek till er alla och vad som än händer så har det bara med kärlek att göra! 
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Trist men hoppas du kan träffa nån ny & det är ju så att man kan inte straffa någon annan för vad svinen har gjort vilket är lätt att tappa förtroendet för män ..been there done that** hoppas du får en fin dag med dina barn & kanske fika med nåt gott 🙂 stor kram tjejen

  2. Nämen vad är det jag läser!? 🙁
    Jag hoppas du mår bättre inom kort och att du träffar någon som är värd dig! Har varit med om samma sak..
    Kram!!!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.